دیگران را ببخش نه به این خاطر که آنها سزاوار بخشش تو هستند... بدین دلیل که تو سزاوار آرامشی...
زرتشت
کامیون رو مکتوب نکردم ...و چون توضیحاش زیاده.... الانم دیگه حال و حوصله اش رو ندارم ... اما امتحان اتوبوس :
اول دستی.... جای دنده ها... سرجای 2 یک میخوره و به بعد..... جای یک عقب میخوره.
1- دور تپه ...
مثل کامیون سرازیری گاز بیشتر ... سربالایی اندازه آخرین گاز و کفی کمی بیشتر .... و مثل کامیون سرعت عمل در سرازیری... و مکث در سربالایی
نکات:
پارو کامل از روی گاز برداشتن.
در سربالایی: دنده معکوس: گاز وسط اندازه آخرین گاز ...
و دنده مستقیم : کمی مکث در خلاصی یک به دو ... و سپس جا زدن 2
2- کنار کشیدن:
1- اول راهنما ... بعد آینه
2- بلافاصله سر اتوبوس به راست....
3- پا روی ترمز آماده ولی پای کلاچ روی کف ماشین ... ( کلاچ در آخرین لحظه که ترمز کامل کردی)
4- خط وسط ماشین سمت چپ خط سفید کنار خیابان تنظیم شود.
5- خط قرمز وسط لبه سپر شاگرد در هنگام توقف وسط خط سفید کنار خیابان
3- پارک ایستگاه :
در هنگام دنده عقب رفتن همچنان وسط در وسط لبه سپر و خط سفید
تا زمانی که تابلو خاکستری ایستگاه رو دیدی... و در این هنگام فرمون نیم دور به سمت راست میدی تا بالای لبه سپر و بالای جدول روی هم بیفتن.
و همینطور بالای سپر با بالای لبه جدول ادامه میدی تا زمانی که در اتوبوس جلوی اولین صندلی ایستگاه برسه توقف میکنی.
مهم اینه که موقع توقف لبه سپر بالای لبه جدول مانده باشد.
مهم:
اگه فرمون رو به راست بدی عقب ماشینت به راست میره و لبه سپر توی آینه از جدول میزنه بالا.
اگه فرمون رو به چپ بدی عقب ماشینت به چپ میره و لبه سپر میاد زیر جدول .....
این قانون خیلی ساده یادت باشه که توی دنده عقب فرمون رو اگه به راست بدی عقب ماشینت به راست میره و برعکس...
1- پیاز داغ ( بسته به سلیقه اضافه کردن کمی کره محلی)
2- در یک سبد آب کشیدن ناردون ها ( ولی نه اینکه بشوری که مزه اش بره ... یه ذره آب بکش اگه خاک داره بره)
3- اضافه کردن ناردون ها به پیاز داغ و افزودن ادویه (نمک و فلفل زرچوبه)
4- یک کم تفت بده و سپس آب مرغ اضافه کن..( اگه آب مرغ نداری آب جوش بریز و عصاره مرغ بزن)
5- سپس کمی شکر اضافه کن
هنر خوشمزه شدن ناردون در خوب کم و زیاد کردن شکر و نمکشه....
وقتی به مزه مورد نظرت رسیدی اونقدری که غلیظ بشه بگذار جوش بخوره و بعد ناردون آماده است.
البته این میشه " مرغ بپر " به فتح ب و کسر و تشدید روی پ و سکون ر .
یعنی ناردونی که مرغ نداره ..... ( با آب مرغ درست نشده)
نوش جان.
۱- آبشار قره سو.
۲ کیلومتر بعد از کلات نادر ( ۲ تا ۳ ساعت راه از مشهد) - ۱۳ تا نرده داره تا به آخرین نرده که روی بزرگترین آبشاره برسه..... و سنگهای کوه توی راه انگار که با یه دستگاه برش داده شده اند... صاف و مثل کوچه ای که دیوارهاش کاملا تراز هستن....
۲- کلات نادر
یا دژ خدای آفرین نادر.... یه دژ بزرگ به بزرگی شهر کلات که دور تا دور اون رو دیواری به عظمت کوهی دیوار مانند فرا گرفته و وروودی این دژ فقط یه تنگه است .
و این جا پایتخت نادر شاه بود و البته با توجه به نقشه ایران در اون زمان که تا اونور هندوستان جزو مرزهای ایران بود ... کلات تقریبا وسط این کشور عظیم قرار داشت.
از مشهد تا کلات ۱۴۵ کیلومتر راهه ... و در ادامه ۱۱۵ تا اگه بری میرسی به درگز.
توی عکس بالا اگه به چند ساختمانی که وسط مایل به چپ عکس هستن دقت کنید عظمت این دیوار رو تشخیص میدین.
قصر خورشید .... یا عمارت خورشید ... قصر نادر شاه.
توی عکس بالا لوله هایی که ۲۶۰ سال پیش به مسافت ۶-۷ کیلومتر آب آشامیدنی رو از قره سو به کلات میاوردن مشخص شده....
۳- روستای کنگ
یکی از روستاهای بسیار زیبای اطراف مشهد
۴- غار مزدوران
توی جاده سرخس که الان دست ارتشه ولی اگه کسی بخواد براحتی بهش نشون میدن...
۲ تا سرسرای بزرگ داره..
بعد از در ورودی غار وارد یه سرسرای بسیار بزرگ به مساحت حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ متر مربع میشی و از اون غارهاییه که حالا حالا ادامه داره... کمی جلوتر یه سرسرای کوچکتر هم هست.
۵- جاده سرخس
۶- و یه جایی هست به نام آبشار اورتکند که بهش میگن بهشت پنهان.... و من البته نرفتم .. اما ۳۰ - ۴۰ کیلومتر قبل از کلات نادر قرار داره....